Auw La - 30/11

Het is AL de laatste Auw La,
Deze wil je niet missen!
Maar genoeg blabla,
Hier zijn de artisten:

Elsbet De Pauw (1998) (zij/haar) schrijft poëzie, essays en proza. Werk van haar verscheen o.a. in De Internet Gids, Kluger Hans, Deus Ex Machina, De Reactor en de Volkskrant. Ze werkt mee aan Pardon!, een zine over intersectioneel feminisme en in 2020 ging ze mee met de Parijsresidentie van deBuren.

Edan Azulay (1995) (die/hen) schrijft poëzie en toneel, en performt op verschillende podia. In 2020 studeerde hen af aan de opleiding Writing for Performance aan de HKU. Belangrijke thema's in hun werk zijn seksualiteit, excessen, tussengebieden, vervreem- ding en verlangen. Hen is redacteur van #T.

Frank Keizer (1987) (hij/hem) is dichter en essayist. Hij is de auteur van twee veelgeprezen dichtbundels, Onder normale omstandigheden (2016, nominatie Poëziedebuutprijs aan Zee) en Lief slecht ding (2019). Hij is redacteur bij het Vlaamse literaire tijdschrift nY, medeoprichter van het online tijdschrift Samplekanon en co-host van de literair-kritische podcast Links Richten. Met zijn werk was hij te gast op tal van festivals in binnen- en buitenland. De introductie van het plot is zijn nieuwe bundel.

Bordtekenaar: Mirthe Vermunicht (@mitfrit)

En jij aja!! (+ OPEN MIC).


Auw la 3011
Datum:
30 nov. 2022
Startuur:
19:30
Einduur:
21:30
Organisator:
Auw La - Vereniging voor geschreven en gesproken woord
Locatie:
Blandijn - Auditorium Franz Cumont
Blandijnberg 2, Gent