Gast van Troje - Fleur Pierets in gesprek met Stijn De Wandeleer

Jazekerrr, we mogen al meteen onze tweede Gast van Troje aankondigen - en wat voor één. Niemand minder dan FLEUR PIERETS gaat met de - eveneens geweldige - Stijn De Wandeleer in gesprek over Heerlijk Monster. En dat er genoeg te bespreken zal zijn, staat vast. 'Heerlijk monster' stelt immers indringende vragen: 'Is een vrouw, een schrijvende vrouw, een lesbische vrouw, het aan zichzelf verplicht om ook over deze thema’s te schrijven? Heeft ze de verantwoordelijkheid haar verhaal te vertellen, omdat niemand anders het voor haar doet?'

Fleur Pierets (1973) is schrijver, kunstenaar en activist. Van haar boek Julian (2019) zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Het wordt momenteel verfilmd. Ook schreef ze de kinderboeken Love around the World en Love is Love (2020) in opdracht van het MoMa.

Het event is he-le-maal gratis. Er is achteraf tijd voor een krabbel van Fleur, een drankje en wat laatavondsnuisteren in de boekhandel, natuurlijk. You know the drill: inschrijven kan & mag & wordt aangemoedigd - stuur simpelweg een mailtje naar gent@paardvantroje.be.


Pv T Fleur
Datum:
25 jan. 2023
Startuur:
19:00
Einduur:
21:30
Organisator:
Paard van Troje
Locatie:
Paard van Troje
Kouter 113, Gent