Johan Op de Beeck over de Franse Revolutie

Meesterverteller Johan Op de Beeck over de Franse Revolutie
Met zijn gekende passie en wervelende stijl vertelt geschiedkundig auteur en Frankrijkkenner Johan Op de Beeck het tweede deel van het stormachtige verhaal van de Franse Revolutie. Als geen ander brengt Op de Beeck een weergaloze vertelling over een periode in de wereldgeschiedenis die nog altijd tot de verbeelding spreekt. Van het schrikbewind van Robespierre in 1793 tot de staatsgreep van Napoleon in 1799. Van het nobele “vrijheid gelijkheid, broederschap” tot de bloeddorstige terreur. Over revolutionairen die de macht grepen en zelf onder de guillotine belandden. Zelden leest een geschiedenis zo fascinerend en meeslepend!

We hopen u te mogen verwelkomen op
dinsdag 4 oktober 2022 om 20u (deuren open om 19u30)
in de Minardschouwburg
Romain Deconinckplein 2, 9000 Gent


Op het programma:
- Verwelkoming door Geert Cortebeeck, uitgever van Horizon.
- Sven Speybrouck gaat in gesprek met Johan Op de Beeck.
- Karen Speltincx en Jeroen Baert zorgen voor de gepaste muziek.
- Na afloop signeert Johan Op de Beeck graag uw boek.

Een ticket kost € 5 (voorverkoop), te bestellen via onze webshop. De avond van de boekvoorstelling, aan de kassa, kost een ticket € 7.

Koop een ticket : https://bit.ly/3Rmk3Xt


Ondervindt u moeilijkheden bij het online bestellen van een ticket? Dan helpen we u ook graag telefonisch (09 222 91 67) of via mail (boekhandel@walry.be).

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel graag een gesigneerd exemplaar, dan kan u telefonisch (09 222 91 67) of via mail (boekhandel@walry.be) doorgeven welk boek u wenst te bestellen en voor wie u het graag gesigneerd wil hebben.

Johan Op de Beeck (1957) is geschiedkundig auteur, meeslepend en gepassioneerd verteller en was voorheen journalist en hoofdredacteur van diverse media.

Johan Op de Beeck over de Franse Revolutie
Datum:
04 okt. 2022
Startuur:
20:00
Einduur:
22:30
Locatie:
Minard Schouwburg
Walpoortstraat 15, Gent