Marjolein Dros
Leestip van Marjolein Dros

Wetenschappelijk onderlegd prentenboek voor kinderen over echt kattengedrag

7 december 2020

Snor is het eerste wetenschappelijk onderlegde prentenverhaal over katten. Een must-have voor alle kattenliefhebbers, groot en klein!

Dit boek maakt van kat en kind de gelukkigste vriendjes!

Ben jij benieuwd naar wat jouw kat denkt en voelt? Wil je begrijpen wat jouw kat je probeert te vertellen? Je ontdekt het allemaal dankzij dit grappige en realistische verhaal waarin de verfijnde kattentaal correct is weergegeven.

Op een heel leuke manier leer je hoe jij het jouw eigen kat nog meer naar haar zin maakt! Snor de kat vertelt het je op een gewone zondag héél, héél vroeg in de morgen, startend met een ochtendconcert na een avontuurlijke nacht.

Snor is een Heilige Birmaan waar niets heilig aan is ...

Dit realistische verhaal, geschreven door een ervaren kattengedragsdeskundige en een gepassioneerde boekenjuf, is gebaseerd op de nieuwste inzichten in kattengedrag.

Het boek bestaat uit twee delen, een prentenverhaal en een waardevol weetjes-gedeelte om samen met een ouder door te nemen! Plezier gegarandeerd.

Synopsis

'Snor' maakt van jouw kat je GELUKKIGSTE vriend(je)! ‘Snor’ is het eerste wetenschappelijk onderlegde prentenverhaal over katten. Een must-have voor alle kattenliefhebbers, groot en klein

Marjolein Dros
Leestip van Marjolein Dros

Snor
Titel:
Snor
Auteur:
Joline De Jaegher & Miche Impens
# pagina's:
46 p. : ill.
Genre:
Prentenboeken
Uitgeverij:
Miche Impens en Joline de Jaegher
ISBN:
9789464075748
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Katten
Sfeer:
Vrolijk

Gerelateerde leestips