De Zin van Mijn Leven - podcast - Mustafa Kör en de blik van de hond

1 augustus 2023

Welke zin gaf jouw leven een beslissende wending?

In De Zin van Mijn Leven nodigen Anneleen Van Offel en Curieus schrijvers uit om het over de zin van hun leven te hebben. Als hun boek een motto heeft, welke zin gaat dan in het leven van de schrijver voorop?

Ze vertellen over die ene zin die hun leven veranderd heeft, een beslissende draai gaf. Die zin die ze altijd bij zich dragen, die in hun ziel gegrift staat. Een zin die hen doet dromen, of hen net met de voetjes op de grond houdt. Een zin die zin geeft aan hun leven.

Een podcast die klinkt als een cowboy die verdwijnt tegen de ondergaande zon. Maandelijks een nieuwe aflevering, op je favoriete podcastkanaal. In deze aflevering is Mustafa Kör te gast.

Mustafa Kör en de blik van de hond

Leven vanuit het hart. Kunnen we dat nog? En hoe doe je dat? Kan dat nog in een wereld die zo snel gaat? Een gesprek over het evenwicht tussen intuïtie en ratio, dat vertrekt vanop de Duivelsberg in Maasmechelen en ons snel leidt naar de bergen van Turkije, naar de maatslag van de natuur, de kracht van oude verhalen en thee die altijd klaar staat.

Lees hier meer over De zin van mijn leven

Of luister hier via Spotify

De Zin van Mijn Leven wordt mogelijk gemaakt door Curieus en geproduceerd door House of Media.