Auteursbezoek Bestsellerauteur V.E. Schwab

V.E. Schwab is een meester in het oproepen van nieuwe werelden. Op 15 september wordt ‘De kleuren van magie’ (deel 1 van de Schemering-serie) in een prachtige limited edition uitgebracht met een nieuw ontwerp, dubbelzijdig bedrukt stofomslag, boekblokbedrukking, geïllustreerde schutbladen en extra content.

Om dit te vieren brengt bestsellerauteur V.E. Schwab een exclusief bezoek aan Vlaanderen. De Queen of Fantasy zal live op het podium in gesprek gaan en vragen beantwoorden
13u30 – 14u30 Onthaal, bar en terras van Minardschouwburg zijn open

14u30 – 15u30 Interview (door Melissa Giardina – Vindetta!)– ENG

15u30 – 16u00 Q&A met jouw vragen (zie hieronder)– ENG

16u00 – 17u00 Signeersessie en boekverkoop door Bookz&booze.
Zowel Nederlandstalige als Engelstalige titels zijn beschikbaar, waaronder ‘De kleuren van magie’, ‘Het onzichtbare leven van Addie LaRue’, …V.E. Schwab signeert graag één exemplaar van een boek dat je zelf meebrengt, naast het limited edition exemplaar (of een ander boek) dat je in onze verkoopstand kan aankopen.

Laat ons ten laatste op woensdag 31 augustus via schwab@bookznbooze.be weten welke vraag jij altijd al had voor V.E. Schwab.
De 5 mensen met de origineelste en leukste vraag krijgen de kans om deze persoonlijk, op het podium, aan haar te stellen. Bovendien krijg je er dan een gratis exemplaar van de limited edition van ‘De kleuren van magie’ bovenop!

Voor elke bezoeker hebben we bovendien een leuke attentie geregeld dus verzeker nu jouw ticket want de plaatsjes zijn gegeerd!

De Schemering-trilogie werd door The Guardian en Waterstones uitgeroepen tot een van de beste fantasyboeken van het jaar

De meeste mensen kennen maar één Londen. Wat bijna niemand weet, is dat er vier verschillende Londens zijn. Grijs Londen: vies, saai en zonder magie. Rood Londen, waar magie wordt vereerd en de Maresh-dynastie heerst over een welvarend rijk. Wit Londen, waar men vecht om controle over de magie. En ooit was er Zwart Londen – maar daar heeft niemand het meer over.

Kell is een zeldzame magiër die tussen de verschillende versies van Londen kan reizen. Als hij in Grijs Londen zakkenroller Lila ontmoet, is dat het begin van een avontuur dat ze naar alle uithoeken van de stad brengt. Maar gevaarlijke magie ligt op de loer en het verraad achtervolgt hen. Om alle werelden te kunnen redden moeten Kell en Lila in de eerste plaats in leven zien te blijven, en dat blijkt lastiger dan gedacht.

Auteursbezoek Bestsellerauteur V.E. Schwab
Datum:
18 sep. 2022
Startuur:
14:30
Einduur:
15:30
Locatie:
Minard Schouwburg
Walpoortstraat 15, Gent