Auw La - Kottekst 05/04/2023

Komende woensdag zijn we er weer met meer woord!!
Maar wie wordt er daar verwacht??

Luna Schuddinck (zij/haar)
Luna Schuddinck is een filosofiestudente in haar 3de bachelor aan de UGent. Ze speelt, schrijft en maakt theater, en is daarnaast bezig met zowel het schrijven als het voordragen van poëzie. Ze is bovendien fotografe bij Auw La. Het liefst brengt ze haar tijd mediterend/lezend/kletsend/schommelend/dagdromend/schaterlachend door.

Lotte Polfliet (zij/haar)
Lotte Polfliet (2002) is studente taal- en letterkunde en probeert zichzelf te ontwarren in een kluwen van woorden. Gelooft dat er geen zinloze doelen bestaan, en geen doelloze zinnen. Haar poëzie kun je terugvinden op haar instagrampagina @hopelozedromer, waar ze hopeloos droomt.

Lisa Van Kersschaever (zij/haar, die/hun)
Lisa vindt in muziek haar stem, zowel letterlijk als figuurlijk, die ze gebruikt om vat te krijgen op wat er zich binnenin haar turbulente warhoofd afspeelt. Artiesten zoals Buffy Sainte-Marie, Jean Ritchie, Adrianne Lenker, Eva Cassidy ea inspireerden haar in haar zoektocht naar het wat, hoe en waarom. Onder eigen gitaarbegeleiding brengt ze integere bewerkingen van bestaande nummers, telkens met de uitnodiging om anderen mee te nemen in haar woelige wereld.

En jij!! (+ OPEN MIC)

Visuele artiest: Teoman Kılıç (hij/hem) @subjective_lines

Privacymededeling:
Er zullen foto's genomen worden op het event zelf. Als je liever niet op de foto staat kan je ons altijd contacteren vooraf of op het event zelf, dan zorgen wij ervoor dat je niet online verschijnt.


Auw la kottekst 2
Datum:
05 apr. 2023
Startuur:
19:30
Einduur:
21:30
Organisator:
Auw La - Vereniging voor geschreven en gesproken woord
Locatie:
Op kot
Sint-Jansvest 40, Gent