Auw La - Paleistekst 08/03

Heb jij ook ooit al gedroomd over huiskamerpoëzie in een neo-gotisch herenhuis?

Wel wordt even wakker en kom het met je eigen ogen zien!

En huiskamerpoëzie zou namelijk niet mogelijk zijn zonder dichters, maar ok daarop zijn we voorzien, we verwelkomen hierbij:


Emma Durant (zij/haar)


Emma Durant ziet het experiment met taal als iets eindeloos. Een hoofd dat overloopt van vreemde woorden die geen steek houden, die verbind de jonge dichteres gretig in fictieve leefwerelden. Het spookt er van stereotypen die deze dichter, performer en beeldend kunstenaar maar al te graag uitvergroot. Stereotypen over de dualiteit van het vrouw-zijn, steeds bevlekt met eigenzinnige humor. Emma's poëzie vind zijn weg sinds kort naar diverse podia en open mics en deelt de taal van deze fictieve leefwerelden ook graag met jullie op 8 maart!


Marie Souter (zij/haar)


Marie (2002) is een twijfelende student wijsbegeerte die eigenlijk liever poëzie leest en zelf graag gedichten schrijft. Een bio schijven daarentegen is niet haar sterkste kant, dus wenst ze het hierbij te laten.


Jürgen Voet (hij/hem)


Jürgen Voet (06/06/1997), ook wel bekend als Lichtvoetig, is een jonge dichter/schrijver uit Gent die spelplezier hoog in het vaandel draagt. Schrijven en dichten is voor hem een belangrijk om het dagelijkse leven op te fleuren en om moeilijke thema's bespreekbaar en/of begrijpbaar te maken. Vaak fantasierijk, soms persoonlijk, maar vooral authentiek en liefst niet belerend, zo beschrijft hij zijn eigen werk zelf. Je kan hem vinden op zijn poëziepagina @lichtvoetig_ of op een van de vele open mic's in Gent (o.a. de Sprekende Ezels).


Visuele artiest: Damien Gallet


En jijzelf uiteraard! (OPEN MIC)


Deur: 19u30 (VOL = VOL).


Paleistekst2
Datum:
08 mrt. 2023
Startuur:
19:30
Einduur:
21:30
Organisator:
Auw La - Vereniging voor geschreven en gesproken woord
Locatie:
Antwerpsesteenweg 233, Gent