Dubbelverkoop (boeken, affiches, platen...)

Op zoek naar nieuwe schatten voor in je boekenrek, aan je muur of op je kast? Hou zondag 19 november vrij in je agenda, want dan openen we de deuren voor onze dubbelverkoop.Kom snuisteren in onze dubbele boeken, affiches, platen, buttons, postkaarten, beelden ... en geef ze een nieuwe warme thuis. Van ecologie tot socialisme, kunst, geschiedenis en nog zoveel meer: je vindt er parels aan mooie prijzen. Tal van boeken verkopen we per kilo.

Niet alleen creëren we zo samen meer ruimte in onze depots, maar met de opbrengst investeren we in een nog betere bewaring van jullie erfgoed. Zo investeren we in de aanschaf van compactussen, mobiele rolkasten, waarmee we heel wat archief optimaal kunnen bewaren.

Tijdens je bezoek kan je genieten van verse koffie en iets lekkers, verzorgd door en ten voordele van Minor-Ndako. Deze vzw zet zich in voor de ondersteuning van buitenlandse niet-begeleide minderjarigen, en van kinderen in precaire situaties.Je kan met bancontact, Payconiq en cash (enkel gepast) betalen. Vergeet ook je eigen draagtas niet om je aanwinsten mee naar huis te nemen. Tot dan!


Dubbelverkoop
Datum:
19 nov. 2023
Startuur:
10:00
Einduur:
17:00
Organisator:
Amsab-ISG, Instituut voor Sociale Geschiedenis
Locatie:
Amsab-ISG, Instituut voor Sociale Geschiedenis
Bagattenstraat 174, Gent