De Zin van Mijn Leven - podcast - Lize Spit en spijkers in Turks fruit

1 augustus 2023

Welke zin gaf jouw leven een beslissende wending?

In De Zin van Mijn Leven nodigen Anneleen Van Offel en Curieus schrijvers uit om het over de zin van hun leven te hebben. Als hun boek een motto heeft, welke zin gaat dan in het leven van de schrijver voorop?

Ze vertellen over die ene zin die hun leven veranderd heeft, een beslissende draai gaf. Die zin die ze altijd bij zich dragen, die in hun ziel gegrift staat. Een zin die hen doet dromen, of hen net met de voetjes op de grond houdt. Een zin die zin geeft aan hun leven.

Een podcast die klinkt als een cowboy die verdwijnt tegen de ondergaande zon. Maandelijks een nieuwe aflevering, op je favoriete podcastkanaal. In deze aflevering is Lize Spit te gast.

Lize Spit en spijkers in Turks fruit

Soms lijkt de wereld te hard om ervoor uit je bed te komen. Maar eigenlijk zijn we zacht als Turkish Delight in een blik vol spijkers, schrijft Judith Herzberg. Lize Spit vertelt over de somberte die haar soms in de klauwen heeft. Wat doe je op een dag waarop de zon in je hoofd maar niet wil opgaan? Hoe blijf je speels van geest als je ouder wordt? En wat heeft je lichaam daarmee te maken? We trekken de gordijnen open en laten het licht binnen in een openhartig gesprek.

Lees hier meer over De zin van mijn leven

Of luister hier via Spotify

De Zin van mijn Leven wordt mogelijk gemaakt door Curieus en geproduceerd door House of Media.