De Zin van Mijn Leven - podcast - Sien Volders en de roep van het noorden

26 april 2023

Welke zin gaf jouw leven een beslissende wending?

In De Zin van Mijn Leven nodigen Anneleen Van Offel en Curieus schrijvers uit om het over de zin van hun leven te hebben. Als hun boek een motto heeft, welke zin gaat dan in het leven van de schrijver voorop?
Ze vertellen over die ene zin die hun leven veranderd heeft, een beslissende draai gaf. Die zin die ze altijd bij zich dragen, die in hun ziel gegrift staat. Een zin die hen doet dromen, of hen net met de voetjes op de grond houdt. Een zin die zin geeft aan hun leven.

Een podcast die klinkt als een cowboy die verdwijnt tegen de ondergaande zon. Maandelijks een nieuwe aflevering, op je favoriete podcastkanaal. In deze aflevering is de rusteloze Sien Volders te gast bij Anneleen. Samen nemen ze ons mee op ontdekking van het noorden.

Sien Volders en de roep van het noorden

Het is een dwingende stem die Sien Volders al haar hele leven achtervolgt: Bij twijfel, Noord. Maar wat is dat noorden precies? Waarom draait ze zich altijd weer om, net voor ze in het noorden zou aankomen? En wat betekent die rusteloosheid voor haar als moeder? We gaan met haar op de berg staan en werpen een blik in de diepte.

Hier vind je meer over De zin van mijn leven

Of luister hier via Spotify

De Zin van Mijn Leven wordt mogelijk gemaakt door Curieus en geproduceerd door House of Media.

Fotograaf: Gillis Sacré.