Chantal Fontana
Leestip van Chantal Fontana
Ik kom tot rust als ik een boek lees.

Lijkt heel cliché maar leest met plezier!

16 januari 2024

Zin om eens heerlijk te ontspannen? Dan is dit boek ideaal. Het verhaal gaat over twee vrouwen met elk een heel verschillend leven. Beiden gaan sporten in dezelfde sporthal en je raadt het al, bij het verlaten van de sporthal neemt één van beiden de verkeerde sporttas mee. Dit is het begin van een heel cliché lijkend verhaal, over vriendschap tussen vrouwen, los van klasse of huidskleur.
Alles draait om een paar "louboutins" die in de ene sporttas zaten en de zoektocht van de twee vrouwen die door allerlei tegenslagen er steeds niet in slagen elkaars bezit terug te geven. De ene keer start de auto niet, dan is de sporthal gesloten en ga zo maar door. Het is een boek dat heel vlot leest, een warm boek, soms denk je zelf dat iemand zoveel tegenslag niet kan hebben. Maar op het eind blijkt dat het geluk soms dichterbij ligt dan we denken en dat het deugd kan doen om anderen om je heen te hebben die om je geven.

Synopsis

Twee vrouwen uit totaal verschillende milieus die allebei op een keerpunt in hun leven staan, komen met elkaar in contact nadat ze per ongeluk elkaars sporttas meenemen.

Chantal Fontana
Leestip van Chantal Fontana
Ik kom tot rust als ik een boek lees.

In haar schoenen
Titel:
In haar schoenen
Auteur:
Jojo Moyes
# pagina's:
396 p.
Genre:
Romans
Uitgeverij:
De Fontein
ISBN:
9789026165849
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Vrouwen, Vriendschap

Gerelateerde leestips