Wisper

WISPER organiseert artistieke cursussen dans, theater, muziek, fotografie, beeldende kunsten en literatuur voor volwassenen vanaf 18 jaar. Uit alle kunstdisciplines kan je kiezen voor cursussen op je eigen niveau, van absoluut beginner tot eigenzinnig gevorderde amateurkunstenaar.

De cursussen vinden hoofdzakelijk plaats in Gent, Leuven en Antwerpen, maar je komt hen ook regelmatig op andere plaatsen in Vlaanderen en Brussel tegen met cursussen die we in samenwerking met partners organiseren. In de zomer trekken ze naar het buitenland. Vijf keer per jaar pakken ze uit met een nieuw cursusaanbod:

/ voorjaar en najaar cursussen van januari tot juni en van september tot december
/ zomer buitenland cursussen tijdens de maanden juli/augustus in het buitenland
/ zomer binnenland een zomerweek in Gent (begin juli) en een zomerweek in Leuven (eind juli)
/ pro specifieke cursussen voor leerkrachten en groepsbegeleiders
/ lux intensieve en lang lopende reeksen van meerdere weekends, een jaar of langer

Elk jaar tonen ze het resultaat van een jaar lang acteren, schrijven, schilderen, muziek maken, dansen en fotograferen tijdens de WISPER-presentatiedagen. Dan trakteren ze je op een potig programma vol theater- en dansvoorstellingen, expo beeld en fotografie, jams en muziekoptredens en literaire toonmomenten.

Maar WISPER is meer dan cursussen. Ze werken samen met vele partners en stampen projecten uit de grond. Zo werken ze aan een aanbod dat inspeelt op de stad waarin werken, op het brede en diverse publiek dat ze willen bereiken, op wilde ideeën en nieuwe insteken.

Meer weten? Surf naar www.wisper.be

  • Dok Noord 4D - 001
    9000 Gent