Uitgelezen januari 2022

Herbekijk de Uitgelezen-editie van dinsdag 18 januari 2022! Jos Geysels, Fien Sabbe en Anna Luyten, de vaste panelleden van ons maandelijkse boekenprogramma bespraken samen met theatermaker Charlotte De Bruyne en schrijfster-theatermaker Pascale Platel enkele spraakmakende boeken.

Uitgelezen januari 2022

Herbekijk de Uitgelezen-editie van dinsdag 18 januari 2022! Jos Geysels, Fien Sabbe en Anna Luyten, de vaste panelleden van ons maandelijkse boekenprogramma bespraken samen met theatermaker Charlotte De Bruyne en schrijfster-theatermaker Pascale Platel volgende boeken:

1) ‘De opgang’ van Stefan Hertmans, waarin Hermans op zoek gaat naar de geschiedenis van zijn huis en hierbij enkele onrustwekkende ontdekkingen doet.

2) 'Een revolverschot’ van Virginie Loveling vertelt het verhaal van twee zussen die verliefd zijn op dezelfde man. De roman draait om jaloezie, egoïsme en familie.

3) ‘Honingeter’ van Tülin Erkan, over een vrouw die tussen de Belgische en Turkse cultuur leeft, wat als je moederland en vaderland met elkaar botsen?

De muziek wordt verzorgd door Lieven & Froze Tavernier, zowel solo als in samenspel.