Marcia van der Zwan

🎥 Freelance videomaker 💻 Boekblogger op boekvinder.be 📚 Houdt van literatuur, korte verhalen, poëzie en non-fictie 🇧🇪 Nederbelg. Geek. Feminist. #leeseenvrouw
Wie heeft jou aangezet tot lezen?

Dolfje Weerwolfje, Meester Kikker en Harry Potter hebben van kleins af aan mijn liefde voor lezen aangewakkerd, net als auteurs als Thea Beckman, Paul van Loon, Francine Oomen en Tonke Dragt dat hebben gedaan.

Welke auteurs/personages mogen aanschuiven aan jouw laatste avondmaal?

Ik zou ontzettend graag aan tafel gaan met Chimamanda Ngozi Adichie, Margaret Atwood, Reni Eddo-Lodge, Dalilla Hermans, Hanna Bervoets en Lieke Marsman. Ook Arthur Japin mag aanschuiven. Ik heb het geluk gehad dat ik Paolo Giordano, Daisy Jones en Murat Isik al heb mogen ontmoeten én interviewen. Net als Rachida Lamrabet, Stefan Brijs, Connie Palmen en Martin Michael Driessen overigens.

Met wie deel je je goesting voor lezen?

Online deel ik mijn liefde voor de letteren met wie het maar wil via instagram en mijn blog. Offline maak ik deel uit van diverse leesclubs en ga ik maar al te graag naar literaire evenementen en boekpresentaties. Als mijn boekenkast weer eens te vol is, deel ik mijn liefde ook letterlijk door boeken aan vrienden en familie alsook de kringloop te doneren.

Je eigen website/vlog/facebook pagina

https://www.boekvinder.be/

Ik lees

Verschillende boeken tegelijkertijd

Lezen is voor mij

fantaseren

Mijn boeken moeten

leven (ezelsoren, aantekeningen, ...)


Marcia van der Zwan

Marcia van der Zwan

Wie niet van lezen houdt, heeft het juiste boek nog niet gevonden.

Enkele leestips van Marcia

Ontdek enkele leestips van Marcia