Dino Steyaert

Burgerlijk ingenieur van opleiding. QSE-manager. Ruime interesse voor neuro-linguistic programming en alles wat met coaching en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. In opleiding voor causale voetreflexologie therapeut.
Wie heeft jou aangezet tot lezen?

Voor zover ik weet, heb ik altijd al gelezen. Eerst schoolboeken, dan wetteksten en technische normen en de afgelopen jaren overwegend alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling en ook spannende misdaadromans.

Wat is jouw guilty lees-pleasure?

Guilty lees-pleasure ? Hm, daar moet ik eens over nadenken.

Welke auteurs/personages mogen aanschuiven aan jouw laatste avondmaal?

Wat de fictie boeken betreft is Luc Deflo mijn absolute nummer één. Helaas zal hij niet aan mijn laatste avondmaal kunnen komen zitten want hij is er niet meer. Ik heb wel een gesigneerd boek van hem !

Welk boek zou je herlezen als je tijd zou hebben?

Het zijn er tientallen. Sinds eind 2016 hou ik een persoonlijke score bij van elk boek dat ik gelezen heb. Alle boeken met een score van 10/10 of 11/10 (ja, ook dat is mogelijk) zou ik willen herlezen. Eén boek in het bijzonder waar ik een drietal jaar geleden niet doorheen geraakt ben, zou ik opnieuw willen lezen "The simple Feeling of Being" van Ken Wilber. Ik denk dat ik er nu klaar voor ben.

Met wie deel je je goesting voor lezen?

Ik ben eigenlijk op zoek naar mensen die graag lezen en in het bijzonder die hetzelfde genre boeken weet te appreciëren.

Welk boek heb je het meest cadeau gegeven?

"Vier vragen die je leven veranderen" van Katie Byron.

Hoe kies je je volgende boek?

Ofwel na het volgen van een opleiding tijdens dewelke naar een boek wordt verwezen. Ofwel op basis van een tip van iemand. Ofwel op basis van verwijzingen die in het boek staan dat ik aan het lezen ben. Ofwel op basis van een zoekactie op het internet naar een welbepaald onderwerp.

Andere lezers kunnen bij jou terecht voor tips over…

NLP en persoonlijke ontwikkeling.

Ik lees

Boek per boek

Ik lees het liefst

In bed

Lezen is voor mij

weten

Als ik een boek niet goed vind

Stop ik

Mijn boeken moeten

leven (ezelsoren, aantekeningen, ...)


Dino Steyaert

Dino Steyaert

Wat je niet gezegd krijgt, kan je trachten duidelijk te maken door een boek te delen.

Enkele leestips van Dino

Ontdek enkele leestips van Dino