Dino Steyaert
Leestip van Dino Steyaert
Wat je niet gezegd krijgt, kan je trachten duidelijk te maken door een boek te delen.

De kracht van placebo om jezelf te genezen ... ook al heeft je omgeving je laten verstaan dat je ermee zal moeten leren leven.

10 februari 2020

Iedereen heeft wel al eens gehoord over het placebo (en nocebo) effect gehoord, zonder echt te begrijpen hoe dat precies werkt, wat er in het lichaam gebeurt en zonder stil te staan wat er allemaal nog meer mogelijk is, eenmaal je doorhebt hoe het werkt.

We zijn helemaal niet zo genetisch voorbestemd als we zouden denken. Onze genen kunnen aan en afgezet worden door invloeden van onze omgeving. En door onze gedachten te veranderen veranderen we ook de omgeving, zij het de innerlijke omgeving van gedachten, overtuigingen en emoties. En die innerlijke omgeving brengt best heel wat physiologische veranderingen in het lichaam teweeg. Alleen al de gedachte dat we onszelf kunnen genezen door gedachten alleen, lijkt te mooi om waar te zien. Ja toch ? Welnu, er is wetenschappelijk bewijs voor de kritische geesten onder ons. Verder toont het boek hoe je via meditatie zelf aan de slag kunt gaan om je gedachten het zelfgenezend vermogen van je lichaam te activeren of te versterken.

Dit boek gaat over neuroplasticiteit, over psycho-neuro-immunologie, epigenetica, neuro-endocrinologie, de mind-body connectie. Laat je vooral niet afschrikken door deze termen. Het boek is ook geschreven voor mensen die daarover voor het eerst horen.

Synopsis

Handleiding om het brein te transformeren en daardoor te kunnen genezen van ziekte. Gebaseerd op de nieuwste inzichten van de neurowetenschappen en de kwantumfysica.

Dino Steyaert
Leestip van Dino Steyaert
Wat je niet gezegd krijgt, kan je trachten duidelijk te maken door een boek te delen.

Jij bent de placebo : maak je gedachten tot realiteit / Dr. Joe Dispenza
Titel:
Jij bent de placebo : maak je gedachten tot realiteit / Dr. Joe Dispenza
Auteur:
Joe Dispenza
# pagina's:
XLV, 379 p., [24] p. platen : ill.
Uitgeverij:
Succesboeken.nl
ISBN:
9789492665034
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Ziek zijn ; psychologie

Gerelateerde leestips