Auw La - Kottekst 03/05

De laatste Kottekst
Van dit academiejaar
En wie komt naar daar?


Lio Smits (zij/haar):
Lio beweegt zich door het leven met een sentimentele lichtheid. Ze gebruikt graag woorden om hier uitdrukking aan te geven. Dat doet ze liefst zingend, soms sprekend, altijd schrijvend. Als de techniekgoden haar bijstaan, zal je een aantal van haar liedjes voor de eerste keer te horen krijgen. Zo niet, dan de nieuwste lading gedichtjes. Één ding is zeker: sentimentaliteit en lichtheid zullen de ruimte vullen.


Toon Acke (Hij/hem):
Toon Acke (1997) is masterstudent drama, in wisselende collectieven maakt hij eigenzinnige theatervoorstellingen. Zijn werk kenmerkt zich door ironie en stelt de rol van de kunstenaar in vraag. Samen met Maria Zandvliet maakte hij De Onderspitdelver naar de gelijknamige roman van Thomas Bernhard over virtuositeit op de toneelschool en Opnieuw, een radicale en geestige reactie op de ensceneringen van Wachten op Godot. Momenteel werkt hij aan een brutale bewerking van Romeo en Julia met Celestes de Vlam. Naast zijn theaterwerk schrijft hij absurde korte teksten waarmee hij spel en verwarring opzoekt.


Pim Torn (hij/hem):
Pim is 21 jaar, komt uit gouda, studeert psychologie, schrijft poëzie, won de tweede prijs bij de prijs de poezie gedichtenwedstrijd.


Visuele artiest: Paulien Baudu (zij/haar) @paulienbaudu
En jij!! (+ OPEN MIC)Locatie: Kokerstraat 11, 9000 Gent
Welkom vanaf 19u30


Auwla0305
Datum:
03 mei 2023
Startuur:
19:30
Einduur:
21:30
Organisator:
Auw La - Vereniging voor geschreven en gesproken woord
Locatie:
Kot
Kokerstraat 11, Gent