De Zin van Mijn Leven - podcast - Aleksandr Skorobogatov en de drang om iemand op z'n bakkes te slaan

1 augustus 2023

Welke zin gaf jouw leven een beslissende wending?

In De Zin van Mijn Leven nodigen Anneleen Van Offel en Curieus schrijvers uit om het over de zin van hun leven te hebben. Als hun boek een motto heeft, welke zin gaat dan in het leven van de schrijver voorop?

Ze vertellen over die ene zin die hun leven veranderd heeft, een beslissende draai gaf. Die zin die ze altijd bij zich dragen, die in hun ziel gegrift staat. Een zin die hen doet dromen, of hen net met de voetjes op de grond houdt. Een zin die zin geeft aan hun leven.

Een podcast die klinkt als een cowboy die verdwijnt tegen de ondergaande zon. Maandelijks een nieuwe aflevering, op je favoriete podcastkanaal. In deze aflevering is Aleksandr Skorobogatov te gast.

Aleksandr Skorobogatov en de drang om iemand op z'n bakkes te slaan

Niet één zin van het leven, maar drie: met een uitbundige Wit-Russische generositeit praat Aleksandr Skorobogatov over schrijven en leven zonder compromissen. Hoe doe je dat, als het je kop kan kosten? Hoe blijf je trouw aan wat je te vertellen hebt? Hoe ga je om met angst? En hoe bouw je uiteindelijk een nieuw leven op in een vrije wereld?

Lees hier meer over De zin van mijn leven

Of luister hier via Spotify

De Zin van Mijn Leven wordt mogelijk gemaakt door Curieus en geproduceerd door House of Media.