De Zin van Mijn Leven - podcast - Bart Moeyaert en de kracht van omgekeerde appeltaart

7 maart 2023

Welke zin gaf jouw leven een beslissende wending?

In De Zin van Mijn Leven nodigen Anneleen Van Offel en Curieus schrijvers uit om het over de zin van hun leven te hebben. Als hun boek een motto heeft, welke zin gaat dan in het leven van de schrijver voorop?

Ze vertellen over die ene zin die hun leven veranderd heeft, een beslissende draai gaf. Die zin die ze altijd bij zich dragen, die in hun ziel gegrift staat. Een zin die hen doet dromen, of hen net met de voetjes op de grond houdt. Een zin die zin geeft aan hun leven.

Een podcast die klinkt als een cowboy die verdwijnt tegen de ondergaande zon. Maandelijks een nieuwe aflevering, op je favoriete podcastkanaal. In deze aflevering is Bart Moeyaert te gast. De lievelingsauteur van heel de familie. Wie sluit er Morris nu niet in het hart?

Open vragen stellen in een wereld die steeds meer gesloten is. Daar hebben we Bart Moeyaert voor. Een gesprek over 'Er is niemand meer in leven die zich mij als baby herinnert', van Louise Glück. Over loslaten en thuiskomen, en over hoe luid het kan worden in je hoofd als alles om je heen stil is.

Hier vind je de aflevering

Of luister hier via Spotify

De Zin van Mijn Leven wordt mogelijk gemaakt door Curieus en geproduceerd door House of Media.