Gent Leest-leesgroep van start

10 juli 2020

Gent kent verschillende leesgroepen. Maar er was er nog geen voor de Gentse Stadslezers.
Daar komt verandering in: de allereerste Gent Leest-leesgroep gaat in september 2020 van start!

Heb je zin om als Gentse stadslezer live je leeservaringen uit te wisselen met andere stadslezers van Gent Leest? Ben je benieuwd wat andere stadslezers aantrekt (of net niet) in een boek? Wil je meer weten over de auteur en haar of zijn stijl? Dan is de Gent Leest-leesgroep iets voor jou. Tweemaandelijks komen we samen rond een boek dat we vooraf kiezen. Met verschillende mensen een boek onder begeleiding bespreken, verrijkt je leeservaring en vergroot je leesplezier!

We komen samen op dinsdagavond in zaal De Laatkomer op de eerste verdieping in De Krook op 29 september en 1 december 2020; op 2 februari, 30 maart en 8 juni 2021 telkens van 19.30 tot 21.30 uur.

Stadslezer Carine Beetens zal deze nieuwe leesgroep begeleiden.

Na elke leesgroep verwachten we een verslag voor In de kijker. Zo kunnen alle stadslezers meedelen in jullie leeservaringen!

Inschrijvingsmodaliteiten: schrijf je in door een mail te sturen met je gegevens (naam, adres, telefoonnummer) te sturen naar info.gent.eeklo@vormingplus.be.

Prijs: 25 euro voor de reeks van 5 bijeenkomsten.
Werkzoekenden, studenten of wie een verhoogde tegemoetkoming krijgt van het ziekenfonds betalen slechts de helft van de prijs.

In samenwerking met Vormingplus Gent-Eeklo.