Lieve Hanegreefs

Wie heeft jou aangezet tot lezen?

Ik had altijd veel moeilijkheden met lezen en taal in het algemeen. Dat was eigenlijk een extra motivatie voor me om toch steeds beter hierin te worden en dankzij de hulp van mijn ouders en leerkrachten ben ik een liefde voor allerlei soorten verhalen beginnen krijgen, zowel beeldend als literair.

Welke auteurs/personages mogen aanschuiven aan jouw laatste avondmaal?

Matt Murdock en/of (liefst en!) Dick Grayson

Met wie deel je je goesting voor lezen?

Ik ben heel erg blij dat mijn partner ook enorm graag leest. Niet alleen raden we elkaar dingen vaak aan maar groeit onze collectie hierdoor ook exponentieel en hebben we nooit iets te kort om te lezen!

Welk boek heb je het meest cadeau gegeven?

Timequake van Vonnegut. Dat zit in mijn top van favoriete boeken maar de kans dat iemand deze al gelezen heeft is vaak veel kleiner dan mijn andere favoriete boeken waardoor het vaak een ideaal cadeau lijkt te zijn.

Hoe kies je je volgende boek?

Ik lees graag zowel boeken als comics en ik heb altijd al een heuse to-read stapel klaarliggen maar als eeuwige twijfelaar is het soms moeilijk om de volgende eruit te halen. Voor mijn leesboeken schakel ik meestal mijn lief in die me dan een titel uit mijn to-read stapel moet zeggen en voor comics probeer ik zoveel mogelijk up to date te blijven met de nieuwe reeksen terwijl ik de wat oudere comics in binge sessies probeer te verslinden.

Andere lezers kunnen bij jou terecht voor tips over…

Comics! Niet alleen werk ik in een comicbook winkel maar de kans is relatief groot dat ik in mijn vrije tijd ook spontaan over comics begin! Comics zijn net zoals leesboeken een medium en geen genre op zich en ik ben er helemaal van overtuigd dat er voor iedereen wel de ideale comic bestaat.

Ik lees

Verschillende boeken tegelijkertijd


Lieve Hanegreefs

Lieve Hanegreefs

Ik ontsnap graag naar andere werelden en boeken zijn daarvoor een ultieme "reispas"

Enkele leestips van Lieve

Ontdek enkele leestips van Lieve