Kristel Vereecken
Leestip van Kristel Vereecken
Het leven is een eindeloze, wonderbaarlijke, avontuurlijke zoektocht naar jezelf en boeken kunnen je hierbij op een (h)eerlijke manier helpen

Heb je het gevoel dat je een hogere missie hebt in dit leven? Laat je verder inspireren door 'Living a Committed Life' van activiste Lynne Twist en ga over tot aktie!

14 februari 2024

Lynne Twist, een gerenommeerde auteur en wereldwijde activist, heeft haar leven gewijd aan het creëren van een impactvolle verandering, met name door haar werk met The Hunger Project en haar inspanningen in het Amazonegebied.

In haar boek Living a Committed Life nodigt ze ons uit op een transformerende reis, waarin ze niet alleen haar ervaringen deelt van decennia aan filantropie en activisme, maar ook inspirerende verhalen en praktische wijsheid voor iedereen die een positieve impact wil maken.

Haar werk in het Amazonegebied heeft bijgedragen aan de bewustwording over de belangrijke rol van dit regenwoud in ons mondiale klimaat en de erkenning van de wijsheid van de inheemse bevolking.

Dit boek dient als een baken voor diegenen die zoeken naar diepere betekenis en doel in hun leven door zich in te zetten voor zaken die groter zijn dan zichzelf. Door persoonlijke verhalen en praktisch advies, illustreert Twist hoe een leven van toewijding aan ware waarden kan leiden tot integriteit, voldoening, en een impactvolle verandering. Ze daagt lezers uit om hun acties af te stemmen op hun diepste waarden, wat kan leiden tot een leven dat er echt toe doet.

Kristel Vereecken
Leestip van Kristel Vereecken
Het leven is een eindeloze, wonderbaarlijke, avontuurlijke zoektocht naar jezelf en boeken kunnen je hierbij op een (h)eerlijke manier helpen

Titel:
Living a Committed Life
Auteur:
Lynne Twist
# pagina's:
240 p.
Uitgeverij:
Berrett-Koehler Publishers
ISBN:
9781523093090
Materiaal:
Boek
Sfeer:
Warm

Gerelateerde leestips