Babet De Corte
Leestip van Babet De Corte

Het perfecte huwelijk of de perfecte leugen?

5 mei 2020

Het onbedwingbare trillen bevestigt datgene wat ik me pas de laatste tijd ben gaan realiseren, maar wat Jack steeds al heeft geweten – dat angst het best afschrikwekkende middel is dat er bestaat.”

Achter gesloten deuren is een boek waarin je maar kan blijven lezen. Ik legde het zelf aan de kant om er toch meer dan één dag van te kunnen genieten. Dit boek vertelt het verhaal van Jack en Grace. Jack is een succesvolle advocaat en een liefhebbende echtgenoot, Grace is de vrouw des huizes die alles perfect doet. Maar niets is wat het lijkt want Grace is de gevangene van Jack. Grace vertelt haar verhaal. De hoofdstukken wisselen af tussen heden en verleden. Langzaam maar zeker kom je steeds meer te weten. Meer kan ik nog niet vertellen en lees je beter zelf. Deze thriller is alleszins meeslepend en razend spannend. Een echte “must read”!

Synopsis

Nadat Grace getrouwd is met de charmante, elegante Jack blijkt hij een sadistische psychopaat te zijn die haar zo perfect gevangen houdt dat ontsnappen onmogelijk lijkt; Jack heeft het ook gemunt op haar zusje Millie, een kind met het Downsyndroom.

Babet De Corte
Leestip van Babet De Corte

Achter gesloten deuren / BA Paris
Titel:
Achter gesloten deuren / BA Paris
Auteur:
B.A. Paris
# pagina's:
354 p.
Genre:
Romans,
Thrillers
Uitgeverij:
Ambo|Anthos
ISBN:
9789026336898
Materiaal:
Boek

Gerelateerde leestips