Ilana Crois
Leestip van Ilana Crois

Grappig, hilarisch en komisch

17 juni 2022

Genadeloos grappig, hartverscheurend en een heel intieme kijk in het hart van zorgpersoneel. Gigantisch uniek en werkelijk het meest amusante boek dat ik ooit las. Met voorvallen die soms zo absurd en met zoveel humor beschreven zijn dat je niet anders kan dan luidop lachen.

Maar buiten enkel hilarisch is dit boek ook geweldig informerend. Het toont aan hoe hard zorgpersoneel werkt, hoe ze met hart en ziel onze gezondheid en welzijn als hoogste prioriteit stellen. Zo'n groot respect voor het zorgpersoneel. Deze mensen verdienen zo veel meer, menselijkheid en respect eerst en vooral. Want de structurele problemen die hij aanhaalt zullen zeker niet alleen in het Verenigd Koninkrijk te vinden.

Wees op je hoede voor behoorlijk wat bloed en lichtjes gruwelijke beschrijvingen van vreemde medische incidenten. Een vreselijk komische, eerlijke en informerende mémoire die ik aan iedereen, echt iedereen aanraad!

Synopsis

Teksten uit het dagboek van een voormalige arts in opleiding, waarin hij vertelt over zijn ervaringen – uitdagingen, dilemma's en patiëntencontacten – in de verloskunde en gynaecologie van de Engelse National Health Service.

Ilana Crois
Leestip van Ilana Crois

Dit doet even pijn : uit het dagboek van een jonge dokter
Titel:
Dit doet even pijn : uit het dagboek van een jonge dokter
Auteur:
Adam Kay
# pagina's:
269 p.
Genre:
Dagboeken
Uitgeverij:
Prometheus
ISBN:
9789044636727
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Ziekenhuizen

Gerelateerde leestips