Jeroen Juchtmans
Leestip van Jeroen Juchtmans
Een goed boek zaait met milde hand vraagtekens. (Cocteau)

De grote boodschap. Tip 6

30 november 2020

Overal in huis zwerven boeken. Zo zijn er ook die het kleine kamertje van de grote boodschap opzoeken. Boeken om te lezen voor even op de WC, boeken die je vastneemt voor wat tijd op 't gemak. Tien heerlijk klevende literaire snacks voor op het toilet.

Tip 6 : Labyrinthen (Théo Guignard)

Verdwalen op de WC, het heeft wel iets.

Verdwalen op de WC, zonder draad van Ariadne je weg vinden, in doodlopende eindes verzeilen, vergeten waar en hoe de draad weer op te pikken. Voor onze autistische zoon misschien een spielerei, maar de doolhoven van Théo Guignard zijn voor ons een heuse karwei. Théo Guignard zijn labyrinten zijn niet alleen geen simpele wandeling van punt a naar punt b, hij tilt het genre ook naar een hoger visueel niveau. Labyrinten, een bijzonder kijk- en zoekboek voor alle leeftijden dat je uren plezier bezorgd. Maar opgelet, wanneer je aan het verdwalen bent op de plee, verlies de tijd niet uit het oog, want zo hou je de WC bezet.

Andere boeiende alternatieven: het alombekende Waar is Wally (Martin Handford), of de visuele verhalen van Thé Tjong Khing als Picknick met taart en co, of Wie heeft het gedaan (Escandell en Gallo), 25 mysteries uit de geschiedenis om op te lossen voor detectives vanaf 8 tot...

Synopsis

Zoek je weg door zestien labyrinten, zoals een woud vol tijgers, een doolhof met een draak en een ingewikkelde snelweg. Met paginagrote kleurenillustraties en oplossingen achterin. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Jeroen Juchtmans
Leestip van Jeroen Juchtmans
Een goed boek zaait met milde hand vraagtekens. (Cocteau)

Labyrinten
Titel:
Labyrinten
Auteur:
Théo Guignard
# pagina's:
36 p.
Genre:
Prentenboeken
Uitgeverij:
Clavis
ISBN:
9789044828504
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Doolhoven
Sfeer:
Kleurrijk,
Vrolijk

Gerelateerde leestips