Pen Stewart
Leestip van Pen Stewart
Lezen is leven, leven is lezen.

Niet te missen: de geweldige fantasyreeks "De onzichtbare Maalstroom, Deel 1"

16 november 2020

Twee identieke steden, gelegen in parallelle werelden: een victoriaans aandoende stad, die in de gaten wordt gehouden door gedachtelezers, en een modernere versie, waar de bevolking de beschikking heeft over uitzonderlijke apparaten.
Wetenschapper Werner Boren wordt ontvoerd en van de ene wereld naar de andere wereld gebracht om daar te werken aan de geavanceerde machines. Heike Krim, een jonge vrouw die bij de inquisitie werkt, probeert hem op te sporen. Dan ontdekt Werner een derde mysterieuze versie van de stad, die niet zo verlaten is als hij lijkt...

LEGE STEDEN
verhaalt over sociale onderdrukking, religieuze vervolging, wetenschappelijke ontdekkingen en verschrikkelijke nachtmerries. Het is het eerste deel van Jasper Polane's fantastische cyclus DE ONZICHTBARE MAALSTROOM.

Het verhaal neemt je direct mee en bevat de nodige spanning, actie en romantiek. Jasper Polane heeft een unieke en boeiende wereld geschapen die heel veel uitbreidingsmogelijkheden heeft. En het leuke is, er zijn nog drie vervolgdelen gepubliceerd!

Synopsis

Een wetenschapper uit een religieuze, vrouwonvriendelijke dictatuur belandt in een parallelwereld die veel vrijer is en vindt daarna de weg naar andere werelden, waaronder één die wordt bewoond door moorddadige schaduwwezens.

Pen Stewart
Leestip van Pen Stewart
Lezen is leven, leven is lezen.

Titel:
Lege Steden
Auteur:
Jasper Polane
# pagina's:
288 p.
Genre:
Fantasy
Materiaal:
Boek

Gerelateerde leestips