Jeroen Juchtmans
Leestip van Jeroen Juchtmans
Een goed boek zaait met milde hand vraagtekens. (Cocteau)

Kapotgelezen!

24 januari 2022

Geen beter aanrader, tip voor een boek, als de toestand van het boek. En in het geval van deze drie kleinoden: na drie kinderen stilaan grootgebracht, gewoonweg kapotgelezen!!!

Roodlapje, een eigentijdse hervertelling van sprookje roodkapje. Een boek vol fantasie, dat de eenzaamheid verjaagd. Prikkelend.

Negen schijfjes banaan, op zoek naar een slaapplaats, weg uit die koude koelkast, weg van de kiwi die er luid zit te zoenen met een dikke nectarine. Lekker absurd.

1 2 3 Piano, een boekje vol spelletjes, voor jong en oud, ondeugend nieuw en verrassend uit de oude doos. Een show vol plezier.

Pieter Gaudesaboos zijn drie pareltjes zijn bizar origineel, wonderlijk vormgegeven, dragen het leven en zorgden voor ons, kind en ouder, voor uren lezen, vragen en vertier.

Synopsis

Roodlapje, een meisje dat altijd rood draagt, is nooit alleen omdat de stieren haar heel aantrekkelijk vinden. Of juist wel? Prentenboek met soms bizarre kleurenfoto's en illustraties en veel grafische grapjes. Vanaf ca. 6 jaar. Negen schijfjes banaan verlaten de koelkast en gaan op zoek naar een warmere slaapplaats. Prentenboek met foto's in aardetinten en tekst op rijm waarin wordt afgeteld van 9 t/m 1. Vanaf ca. 4 jaar. 1 2 3 Piano: Een verrassend, gevarieerd prentenboek waar je naar eigen goeddunken kunt in zappen. Om te schaterlachen, met uren ontdekplezier voor grote en kleine mensen.

Jeroen Juchtmans
Leestip van Jeroen Juchtmans
Een goed boek zaait met milde hand vraagtekens. (Cocteau)

Roodlapje / Negen schijfjes banaan / 1 2 3 Piano
Titel:
Roodlapje / Negen schijfjes banaan / 1 2 3 Piano
Auteur:
Pieter Gaudesaboos
# pagina's:
3 x leesplezier
Materiaal:
Boek
Sfeer:
Kleurrijk

Gerelateerde leestips