Paul Degrande
Leestip van Paul Degrande
We moeten nergens naartoe tenzij naar de plaatsen waar we zijn!

Op een dag vind je de job van je leven!

9 juli 2024

"Tegenwoordig kan je openlijk rechts zijn zonder dat iemand ging denken dat je achteraan in de tuin een gaskamertje in elkaar had getimmerd. Maar was je een linkse rat, dan begon men over Stalin en was je plotsklaps iemand die de goelags goedkeurde." (Blz:15) - De toon is gezet!☺️☺️

Alex is tegen wil en dank animator in een Spaans vakantiehotel, een financiële kater na een faillissement dient nu eenmaal te worden gerepareerd. "Op een dag vind je de job van je leven": met deze wervende leuze van de VDAB destijds in het achterhoofd moet het boek zijn geschreven.☺️☺️ Een boek dat leest als een parodie op het echte leven zoals het is, kortom: vol met dolkomische wendingen en bitter sweetness!☺️☺️ Bulderlachen word je deel.

Synopsis

De gasten van een Spaans clubhotel beleven een schijnbaar een zorgeloze zomer. Allen hebben echter een eigen verhaal, en allemaal willen ze één man: de animator van het hotel. Hij moet aan het eind van het seizoen beslissen wat hij gaat doen, of eigenlijk: wie hij wil zijn.

Paul Degrande
Leestip van Paul Degrande
We moeten nergens naartoe tenzij naar de plaatsen waar we zijn!

Bechamel mucho : roman
Titel:
Bechamel mucho : roman
Auteur:
Dimitri Verhulst
# pagina's:
173 p.
Genre:
Romans,
Satiren
Uitgeverij:
Uitgeverij Atlas Contact
ISBN:
9789025476038
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Toerisme, Vakantieverblijven

Gerelateerde leestips