Lies De Kimpe
Leestip van Lies De Kimpe

Wanneer de waarheid begint te smeulen

14 april 2020

Black Valley is een rustig, onopvallend dorpje dat omringd wordt door bergflanken. De enige reden waarom mensen deze plek zouden bezoeken, is het pretpark waarrond Black Valley is gebouwd. Verder vormen de inwoners een gesloten community. Het oordeel van de gemeenschap wordt er zeer belangrijk geacht, dus elke inwoner doet zijn best om zo goed mogelijk in de pas te lopen. Onder de oppervlakte broeit er echter heel wat. Elk personage dat je in dit boek ontmoet, draagt geheimen met zich mee. Geheimen voor de buitenwereld, geheimen voor geliefden, en geheimen voor zichzelf. Maar zoals het steeds gaat met onuitgesproken en verborgen feiten, gebeurt ook in Black Valley uiteindelijk het onvermijdelijke. Op een avond begint de waarheid te smeulen... tot alles vlam vat.

Een plek waar eenzaamheid niet bestaat van Frauke Heyde geeft je een inkijk in de meest kwetsbare avond van een handvol dorpsbewoners. Gevoelens van rouw en afwijzing laten zich in heel wat verschillende schakeringen zien. De sfeer die Heyde creëert is intiem, en maakt het gemakkelijk om mee te leven met de personages. Al snel had ik het gevoel zelf rond rond te dwalen in het nachtelijke Black Valley, en elk personage had mijn volle aandacht. Had dit boek honderd extra pagina's geteld, dan had ik deze met veel plezier verorberd!

Een plek waar eenzaamheid niet bestaat
staat garant voor een meeslepende en vlotte leeservaring. Fijn werk van eigen bodem!

Synopsis

Als op een avond een man door zijn vrouw verlaten wordt, komen die avond ook elders in het dorp allerlei problemen aan het licht.

Lies De Kimpe
Leestip van Lies De Kimpe

Een plek waar eenzaamheid niet bestaat
Titel:
Een plek waar eenzaamheid niet bestaat
Auteur:
Frauke Heyde
# pagina's:
253 p.
Genre:
Romans
Uitgeverij:
Lannoo
ISBN:
9789401457668
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Liefde
Sfeer:
Intens

Gerelateerde leestips