Maya De Wulf
Leestip van Maya De Wulf
Between the pages of a book is a lovely place to be.

De poort naar magische werelden

5 oktober 2020

In dit boek neemt Maddie je mee naar Havenfall. Dit is de enige plaats waar ze zich thuis voelt. Havenfall heeft een geheim. Het lijkt op het eerste gezicht op een herberg, maar deze herberg heeft een groot geheim. Het beschermt de poorten naar alle magische werelden. Het is de taak van de herbergier om de vrede te bewaren tussen alle werelden. De huidige herbergier is Maddies nonkel. De taak van herbergier wordt generatie op generatie doorgegeven in hun familie. Dus werkt onze heldin al jaren tijdens de zomer in de herberg. Deze zomer loopt alles anders. Tijdens de eerste avond van vredesgesprekken ontsnapt een monster. Maddies nonkel raakt gewond en dus krijgt al een voorsmaakje van het leven als herbergier in de spannendste zomer ooit.

Ik kreeg dit boek in mijn eerste illumicrate box. Dit boek trok mij echt snel mee in het verhaal. Het is een ideale combinatie tussen een coming of age en een fantasy boek.

Dit is echt een aanrader omdat het zo een toffe overgang heeft van de echte wereld naar de fantasie wereld van Havenfall. Als je ooit het gevoel krijgt dat je nergens thuis hoort dan is dit boek echt iets voor jouw.

Synopsis

Maddie (16, ik-persoon) werkt zomers in de herberg van haar oom Marcus, een ontmoetingsplek is voor magische afgevaardigden van andere werelden. Hier kan ze ontstnappen aan de dramatische gebeurtenissen thuis. Maar dan ontdekt Maddie een complot en moet ze moeilijke taken op zich nemen. Vanaf ca. 15 jaar.

Maya De Wulf
Leestip van Maya De Wulf
Between the pages of a book is a lovely place to be.

Havenfall
Titel:
Havenfall
Auteur:
Sara Holland
# pagina's:
301 p.
Genre:
Romans,
Fantasy
Uitgeverij:
Blossom Books
ISBN:
9789463491891
Materiaal:
Boek

Gerelateerde leestips