Linda De Geest
Leestip van Linda De Geest
We all have our time machines, don’t we? Those that take us back are memories … And those that carry us forward, are dreams. (H.G. Wells, The Time Machine)

Niet alles is wat het lijkt

18 januari 2021

De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden die in de vierde dimensie gelden en dat ingaat op de magie van het leven. Wens, werkelijkheid en toeval overlappen elkaar. Zogenaamde toevalligheden spelen een belangrijke rol in ons leven.

De hoofdrolspeler is Nick Larson, een succesvolle beursmakelaar die door een (niet zo) toevallige impulsieve beslissing in de schuldsanering belandt. Na deze ingrijpende gebeurtenis verandert zijn leven fundamenteel en zo komt hij de vierde dimensie op het spoor.

Hans Peter Roel (1964) weet wat leven onder hoogspanning is. Hij ziet hoe we in onze hoogontwikkelde samenleving de aarde langzaam maar zeker uitputten. Juist dat gegeven maakte dat hij dit boek heeft geschreven om mensen inzicht te kunnen geven in de vierde dimensie. Het veranderen van ons collectief bewustzijn is de brug naar een betere wereld.

Een helder en leesbaar geschreven boek, waarin begrippen als synchroniciteit en de wetmatigheden van de vierde dimensie eenvoudig worden uitgelegd. Toeval is geen blind toeval. Eigenlijk is het helemaal geen toeval maar synchroniciteit. Dat het boek is geschreven in romanvorm, maakt het toegankelijker.

Er is nog hoop, want niet alles is wat het lijkt en er is meer mogelijk dan we in eerste instantie denken.

De boodschap die Hans Peter Roel met De Vierde Dimensie wil brengen is dat we dringend iets moeten doen om onze planeet te redden en dat de mens daarvoor zijn egocentrische ingesteldheid moet opzij zetten.

Synopsis

De auteur gebruikt de romanvorm om de lezer te informeren over wat hij de vierde dimensie noemt, een soort universeel plan dat ons leven bepaalt.

Linda De Geest
Leestip van Linda De Geest
We all have our time machines, don’t we? Those that take us back are memories … And those that carry us forward, are dreams. (H.G. Wells, The Time Machine)

De vierde dimensie : toeval bestaat niet
Titel:
De vierde dimensie : toeval bestaat niet
Auteur:
Hans Peter Roel
# pagina's:
383 p.
Genre:
Romans
Uitgeverij:
NEXT Company Publishers
ISBN:
9789079677238
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Esoterie

Gerelateerde leestips