Pen Stewart
Leestip van Pen Stewart
Lezen is leven, leven is lezen.

Een origineel en bovenal volwassen vampierenverhaal

31 januari 2020

Het eerste boek uit een memorabele reeks, en het bewijs dat tegenwoordig steeds meer mensen die zelf hun boek publiceren, weten wat ze doen. Sophia Drenth is een van die auteurs. Dit boek kreeg professionele redactie en opmaak, en kan daarmee volledig concurreren met regulier uitgegeven boeken.

Rowan Storm wordt datgene wat hij het meest verafschuwd: een gemaakte. Dit is zijn straf omdat hij een wapen heeft uitgevonden waarmee gemaakten eindelijk te doden zijn... vechtend om zijn menselijkheid niet kwijt te raken en zijn bloedlust onder controle te houden, moet hij zijn leven opnieuw op de rails krijgen.

Het boek speelt in een soort alternatieve victoriaanse versie van Amsterdam. Geweld en seks worden niet uit de weg gegaan, dus dit is wel degelijk een boek voor volwassenen. De auteur heeft een reeks bijzonder interessante personages neergezet, waarvan verschillende ondertussen hun eigen bronvertelling hebben. Bekijk zeker ook de mooie boekentrailers die de auteur gemaakt heeft!

Dit boek werd genomineerd voor de Hebban Award 2015 en won de Bastaard Fantasy Award.

Een echte aanrader binnen het genre.

Synopsis

Een vampierbestrijder wordt voor straf tot vampier gemaakt, waarna hij in strijd met de wetten van zijn nieuwe bestaan de zin van het leven probeert terug te vinden.

Pen Stewart
Leestip van Pen Stewart
Lezen is leven, leven is lezen.

Vonnis
Titel:
Vonnis
Auteur:
Sophia Drenth
# pagina's:
392 p.
Uitgeverij:
Staaldruk
ISBN:
9789492099235
Materiaal:
Boek

Gerelateerde leestips